dimarts, 4 de març del 2008

QUIERO SER COMO BECKHAM (Película)

CINEFÒRUM SOBRE LA PEL·LÍCULA QUIERO SER COMO BECKHAM
Divendres 7 de març. A les 19 hores. A LA SALA D'ÀUDIO-VÍDEO DE LA CASA GRAN

La Jess té divuit anys i els seus pares volen que sigui una feliç i convencional noia índia. Però ella només vol jugar al futbol com el seu ídol, David Beckham, l'estrella del Manchester Unitec. Per a Jess, això vol dir donar puntades de peu a una pilota al parc amb els seus amics, fins que la descobreix Jules, una jove que la convida a afegir-se a l'equip de futbol femení local. Les noies tenen la mateixa edat i comparteixen els mateixos somnis. A mida que es va consolidant la seva amistat, l'equip comença a viatjar i jugar en altres ciutats. Però els pares de la Jess no entenen per què no ho deixa, estudia dret i aprèn a cuinar. No entenen per què no pot assemblar-se a la seva germana gran, Pinky que està compromesa amb l'home indicat. Jules somia de jugar a la lliga femenina de futbol d'Estats Units, però la seva mare desitjaria que fos més femenina. Com ha de trobar parella si tan sols vesteix amb faldilla? Però la Jules i la Jess se senten atretes pel mateix home, l'únic en qui no poden fixar-se: Joe, el seu entrenador.Després del passi de la pel·lícula parlarem sobre els arquetips, la interculturalitat i els conflictes generacionals.

Hace unos 4 años que la vi, y realmente, me gustó, si quereis podríamos ir a verla, ya que la entrada me parece que es gratuita.
Abrazos

1 Comentário:

Sònia... no tan fiera... ha dit...

Es el cumple de mi tete... a malas, yo la tengo en dvd así que si algún día te aburres siempre podemos echarle un vistazo!!!

Muaksss

  ©Template by Dicas Blogger.

TOPO