diumenge, 6 d’abril del 2008

Mans índies de les Apsaras

Bé, dues Apsaras havíem d'anar a fer un taller de posicionament de mans índies amb la Nadine Fernández que organtizaven les Hydrus. La Sònia insistia que el taller estaria molt bé, perquè ho podríem aplicar a les Apsaras, ja que el nom del grup es deu a una deesa-nimfa aquàtica de la Índia. Per motius que no vénen el cas, no va poder ser. Però no patiu, perquè he trobat una solució!!!!

És una mica llarg (cinc minutets), però mireu aquest vídeo on aprendreu una col·locació de mans i dos moviments bàsics de Bollywood. Hi apareix Josep Cuní que pregunta a un dels nois que van fer l'espectacle de Bollywood a Barcelona per algun moviment bàsic d'aquesta dansa. Després hi ha un minireportatge sobre l'espectacle on apareix, entre altres coses, una noia que ensenya dos moviments de mans!

3 Comentários:

Sònia... no tan fiera... ha dit...

Déu!!! Mai no em podré treure l'imatge del Cuní fent que falla Bollywood... vergesanta!!!!

Dissabte us ensenyaré dues mans hindues...

Cuní...

Mare meva....

Anònim ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Flores Online, I hope you enjoy. The address is http://flores-on-line.blogspot.com. A hug.

Tanit ha dit...

jajajajaja, realmente es un tipo peculiar el tal Cuní... ánimo guapa que lo superarás!!

Lo de las manos también es bestial, hay que romperse los dedos antes no???

Por cierto, que tiene este blog que llama tanto la atención últimamente???? Mira que nos lee gente rarita ummm

Besos

  ©Template by Dicas Blogger.

TOPO